WebSpeciaal Internet Diensten, Altijd online!   Bekijk de WebSpeciaal Dedicated server aanbiedingen voor starters, MKB en grootbedrijf!
 
Producten en diensten
WebSpeciaal
WebSpeciaal
WebSpeciaal
WebSpeciaal
WebSpeciaal
 
WebSpeciaal Nieuws
03-07-2017 10:32:46
Zakelijke webhosting
WebSpeciaal beschikt over uiterst betrouwbare servers met onder andere RAID-1 en dagelijkse backups. Bij WebSpeciaal bent u dus zeker aan het goede adres als u betrouwbare en zakelijke kwaliteitswebhosting zoekt tegen schappelijke tarieven.
Over WebSpeciaal

WebSpeciaal is toegewijd aan het leveren van hoge kwaliteit internet diensten aan zowel particuliere- als zakelijke klanten. Vanuit een redundante omgeving host WebSpeciaal al sinds 2007 honderden websites voor haar klanten. Naast de webhosting en domeinregistratie diensten levert WebSpeciaal tevens totaalpakketten waarmee uw bedrijf online optimaal gepresenteerd wordt. WebSpeciaal streeft naar een no-nonsense aanpak waarbij betrouwbaarheid, service en kwaliteit altijd voorop staan.
WEBSPECIAAL NETWERKINFORMATIE
Alleen datacentra die voldoen aan de hoogste eisen van WebSpeciaal worden door ons gebruikt. Wij maken gebruik van de volgende datacentra:
  • NL, Dronten, Serverius (hoofdlocatie)
  • NL, Haarlem, EvoSwitch (backuplocatie)

Het netwerk waar wij gebruik van maken bestaat uit een netwerk ring van 3 locaties zodat bij eventuele storing aan 1 kant alles gewoon blijft werken. Er wordt gewerkt met dubbel uitgevoerde apparatuur van Cisco. Van router tot glasvezel tot en met de vele transit en peering partners zoals Hurricane Electric + Atom86 (OpenPeering, Tinet, Global Crossing) en Level3. Samen zorgen deze voor een zeer stabiele verbinding naar het internet.

Het gehele netwerk wordt 24/7/365 gemonitord door een team van maar liefst 14 personen. Mocht er onverhoopt toch iets mis gaan, dan staan er dag en nacht mensen klaar om direct in te grijpen.

 
 
WebSpeciaal Start Webhostingpakket
 
WebSpeciaal Basic Webhostingpakket, Verkozen tot Beste keuze!*
 
WebSpeciaal Advanced Webhostingpakket, voor de veeleisende gebruiker
 
WebSpeciaal biedt Webhosting op Linux en Windows OS servers!