WebSpeciaal Internet Diensten   Dedicated servers incl. 200GB dataverkeer!
 
Producten en diensten
WebSpeciaal
WebSpeciaal
WebSpeciaal
WebSpeciaal
WebSpeciaal
 
WebSpeciaal Nieuws
03-07-2017 10:32:46
Zakelijke webhosting
WebSpeciaal beschikt over uiterst betrouwbare servers met onder andere RAID-1 en dagelijkse backups. Bij WebSpeciaal bent u dus zeker aan het goede adres als u betrouwbare en zakelijke kwaliteitswebhosting zoekt tegen schappelijke tarieven.
 
Referenties
WEBHOSTING
www.SpeelNu.nl Dhr. de Jong
‘’Wij zijn sinds september 2006 klant bij WebSpeciaal. Tot op heden zijn wij erg tevreden met de overstap van hosting provider. Bij het vorige hosting bedrijf lag onze website wekelijks offline, dat was dan ook reden om op zoek te gaan naar een ander hostingbedrijf. De Uptime garantie van WebSpeciaal vonden wij zeer geschikt voor SpeelNu omdat wij er zeker van wilden zijn dat de site ook echt 99.9% Online is. Daarnaast vonden wij de helpdesk erg netjes en snel reageren. Alles totaal zijn wij zeer tevreden en hopen nog lang klant te blijven bij WebSpeciaal.’’
WEBHOSTING EN WEBDESIGN
www.dekreek-flp.com Dhr. de Kreek
‘’In 2005 begon ik met mijn website De Kreek FLP. De website heb ik onlangs laten aanpassen door WebSpeciaal, er zaten namelijk een aantal fouten in de code. Het contactformulier, de META-Tags en IMG-Tags klopten niet en mede daardoor kwam ik slecht naar voren in de zoekmachine’s. Ik ben viavia bij WebSpeciaal terecht gekomen en heb hen toen om advies gevraagd. Ik kreeg al binnen een paar uur een mail terug met daarin de bevindingen van een van hun webdesigners en een offerte. Ik heb toen besloten om gelijk de hosting en de domeinnaam ook bij WebSpeciaal onder te brengen. Voor een zeer schappelijk bedrag hebben zij al deze werkzaamheden naar tevredenheid uitgevoerd en tevens mijn website van de oude server verplaatst. Ik ben erg tevreden over de diensten van WebSpeciaal en zal jullie zeker aanraden bij vrienden en collega’s!
 
Scripts
 
 
WebSpeciaal Start Webhostingpakket
 
WebSpeciaal Basic Webhostingpakket, Verkozen tot Beste keuze!*
 
WebSpeciaal Advanced Webhostingpakket, voor de veeleisende gebruiker
 
WebSpeciaal biedt Webhosting op Linux en Windows OS servers!